ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ
Ράπτης Σταύρος | Μονώσεις Κόρινθος


Οι ασφαλτικές μεμβράνες αποτελούν μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στεγανοποίησης κάθε κτιρίου, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και από άποψη οικονομίας. 

Διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα, προσδίδουν ασφάλεια και είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος για τη στεγανοποίηση (μόνωση) της ταράτσας οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Σε όλες τις εργασίες μόνωσης χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και πιστοποιημένα υλικά που μπορούν να σας εξασφαλίσουν άριστα αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
Τοποθέτηση Ασφαλτικής Μεμβράνης, 4kg 13€/τ.μ.
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο της μόνωσης, μπορούν να σας προτείνουν την ιδανική και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση, για την μόνωση του κτιρίου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό, την τοποθέτηση ασφαλτικής μεμβράνης στην ταράτσα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να σας εξασφαλίσει εγγυημένα αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής λύσης σε κάθε εργασία μας, παρέχοντας πιστοποιημένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας, με διαχρονικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση μόνωσης.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την μόνωση του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.